Popaganda dag ett = Floppaganda

Inte så bra väder, men upphåll under tiden jag och Wågen var där. Började med att köa för att få komma in och sen köa för att få köpa öl & mat. Under tiden underhöll Broder DanielHenrik Berggren från stora scenen. Fy satan så kass han var. Trasade sönder de gamla fina BD-låtarna så att man blev lite ledsen i ögat. Sen var det dags för Mr. Suitcase inne i Allhuset. Fem meter från entré-fållan så stänger dom grinden. Det är fullt, säger vakten. Nästa insläpp om en timme. Efter konserten alltså. Jaha, vi släntrade bort till Jamobilen och såg en lustig snubbe vid namn Nils sjunga någon slags Klezmer-låtar på ett ganska kul sätt. Inget som fick oss att stanna kvar dock. Precis när vi dragit ringde Venke och anmälde sin ankomst. Lite sent så Wågen och jag åkte hem till familjen Kastås och hälsade på lite. Han skriker fortfarande den där Frank :)

Man kan lätt konstatera att Popaganda blivit allt för poppis för sitt eget bästa. Det kryllade av 15-17-åringar utanför festivalområdet. De satt i klungor och halsade folkbira och skrålade. Popaganda har alltså höjt åldersgränsen till 18 år och förbjudit barn. All picknickfeeling borta alltså.

Här är några bilder från kvällen: