Popaganda dag ett = Floppaganda

Inte så bra väder, men upphåll under tiden jag och Wågen var där. Började med att köa för att få komma in och sen köa för att få köpa öl & mat. Under tiden underhöll Broder DanielHenrik Berggren från stora scenen. Fy satan så kass han var. Trasade sönder de gamla fina BD-låtarna så att man blev lite ledsen i ögat. Sen var det dags för Mr. Suitcase inne i Allhuset. Fem meter från entré-fållan så stänger dom grinden. Det är fullt, säger vakten. Nästa insläpp om en timme. Efter konserten alltså. Jaha, vi släntrade bort till Jamobilen och såg en lustig snubbe vid namn Nils sjunga någon slags Klezmer-låtar på ett ganska kul sätt. Inget som fick oss att stanna kvar dock. Precis när vi dragit ringde Venke och anmälde sin ankomst. Lite sent så Wågen och jag åkte hem till familjen Kastås och hälsade på lite. Han skriker fortfarande den där Frank :)

Man kan lätt konstatera att Popaganda blivit allt för poppis för sitt eget bästa. Det kryllade av 15-17-åringar utanför festivalområdet. De satt i klungor och halsade folkbira och skrålade. Popaganda har alltså höjt åldersgränsen till 18 år och förbjudit barn. All picknickfeeling borta alltså.

Här är några bilder från kvällen:

6 thoughts on “Popaganda dag ett = Floppaganda”

  1. Äntligen! Har läst i varenda tidning att de haussar Henriks panda-ångest, jag tyckte också det sög. Gick dock precis efteråt. Gårdagens höjdare var Tunng, utan tvekan. Ska strax dit igen! Go Cat5!

  2. Han ser ut att skrika rätt sött men med stark röst (fast det är svårt att se på kort, förstås), den Lille Frallan :)

    18-årsgräns har det väl alltid varit på popaganda? Dock inte småbarnsgräns, och det är ju synd att det är nu, måste jag säga. För att inte säga hur synd det är att vädret är så snålblåsigt och kallt. Min dag slutade helt enkelt med att jag bangade popaganda.

  3. jävligt illa, 18 år och inga småbarn. Hade gärna kommit dragandes med vagnen annars om det varit torrt i gröngräset och picknick-korgar.. man ska ju kunna ligga och lyssna på bra musik, så var Popaganda för många år sedan.

  4. Känns som att jag gjorde rätt val som struntade i att åka ut och satsade på tårtkalas på Reimers istället. Men jag hade velat se Nils, han är en gammal kompis till mig.

    För övrigt börjar jag sakna dina halvsura mejl på Smalltalk. Kom tillbaka så kanske jag slutar deleata det mesta.

Comments are closed.