Perfect day

Vaknade på en Fatboy hemma hos Roger i morse. På den andra Fatboyen låg Wille. Det betyder nog att gräsänklingskvällen i går kan anses som lyckad. Vi började på Mellis strax efter 17 och satt där och njöt i solen. Ölen liksom vännerna kom i strid ström (en del dök inte ens upp trots löfte därom, bu) och det var bara underbart. En helt perfekt start på kvällen. När solen inte värmde längre så gick vi hem till Roger och fortsatte bearbeta öllagret. En bit mat från Koh Phangan stärkte och det blev mycket snack natten lång. En popquiz hann vi också med.

I dag började dagen på allvar med en fika vid Björns trädgård med Venke, höggravida-Hanna och nyblivna-mamma-Maria samt lilla Alessia. Helt otroligt söt liten tjej som inte gjorde annat än att sova. Ett par timmar i solen och sen en promenad ner till Gamla stan för att leta efter en bra uteservering. Vi gick förbi Storkyrkan precis när ett pampigt uppbåd bröllopsgäster strömmade ut. Det var högborgerligt som fan och gubbarna hade medaljer och ordensband både här och där. De turistande japanerna kutade fram med kameror i högsta hugg och blev helt vilda när hästdroskan körde upp framför kyrktrappan. Till slut hittade vi en uteservering med sol och ledigt bord. En typisk turistfälla som fick Nino att rynka på näsan via SMS, men maten (pizzan) var riktigt bra. Alessia bestämde sig till slut för att vakna, efter 6 timmars Törnrosa-sömn, så hon fick också mat.

Vädret och vännerna får båda 5 getingar i betyg. Dagens låt är naturligtvis “Perfect day” med Lou Reed.

Här är lite bilder från dagen.

2 thoughts on “Perfect day”

  1. Du verkar inte ha haft det så illa själv heller. Det börjar dock dra ihop sig för att lämna storstan och leverera lektion ett i Honkys surfskola…

  2. Fy f….n vad skont det ser ut att sitta vid Bjorns tradgard o bara njuuuuta av solen.

Comments are closed.