Kanal 5 bör lyssna och lära av ABC

Så här ska det funka! Kanal 5 borde åka på en liten studieresa till ABC.

Den amerikanska TV-kanalen ABCs program kommer från och med månadsskiftet att läggas ut på nätet för fri visning för oss tittare. Man beräknar att finansiera detta med hjälp av reklampauser som ska finnas inlagda i avsnitten.
Exakt vilka serier det rör sig om är ännu inte helt klart, men det troliga är att kanalens tre giganter; Desperate Housewives, Lost och Grey’s Anatomy kommer att ingå i satsningen. Avsnitten skall ligga ute på nätet morgonen efter de har sänts i USA, vilket får betraktas som riktigt bra service.
Skulle försöken med detta falla väl ut, så kan vi nog räkna med att fler kanaler kommer att haka på

Relaterat inlägg: Kanal 5 kvar i stenåldern
Läs mer på DI.se: Disney öppnar nät-tv