En smak av Thailand

I Enskededalen ligger ett litet Thai-ställe som verkligen serverar underbar mat. Jag har sett stället många gånger när jag har passerat på Gamla Tyresövägen men det var först i går jag verkligen stannade och åt där tillsammans med Wågen. Helt fantastiskt gott och jag fick en fin flashback från jul och nyår i Thailand.

Thaisty rekommenderas alltså. Speciellt min favorit Pad thai gai

3 thoughts on “En smak av Thailand”

  1. Ahhh vad jag langtar till Thailand nu sa att jag kan ata en massa thai mat dricka god ol, dansa, kora moppe mm mm.

    Ska vi ses dar snart igen goset???

  2. Oh, låter som ett schysst ställe. Synd bara att det ligger ute i skogen…

  3. Apotekarn, ibland är det omvägen som ger belöningen.

    Fia, jag åker nu – när kommer du?

Comments are closed.