Grillat är godast

Kan knappt sitta ner utan att magen säger “hej, jag är full med kött”. Har nämligen varit på Grill och käkat deras mycket fina söndagsbuffé tillsammans med tjej-ligan. På Grill är det alltid massor av riktigt snygga människor så jag tycker vi alla passade in helt perfekt. Lena PH och Martin var också där och fyllde sina bukar med kött. Live-musiken var lätt störande men vi hade tur och fick bord på andra sidan lokalen och lyckades även undvika den stora och gapiga barnfamiljen/släktträffen.

Hur sätter man då kronan på verket efter en sån här middag? Självklart med Ben & Jerry’s!

6 thoughts on “Grillat är godast”

  1. Ahhh vad jag skulle vilja ata en buffe med en massa gottis, slurp slurp rap rap… ater just nu Indisk mat hela dagarna och jag kan saga dig att magen blir sisadar efter det.

  2. Vet att det brukar vara knök på grill på helgerna men hur är det med brunchen, måste man boka bord eller kan man bara kika in?

Comments are closed.