Genrep och festkväll

Efter jobbet i går drog vi till Nordstan och kollade in Schlagerturnén och sen shoppade vi lite. Jag köpte en jacka på Brothers:

Vi grundlade kvällen med ett par timmars vila på hotellet. Ett mycket smart drag skulle det visa sig. Drog mot Scandinavium vid halv sju och minglade med övriga Mel2006-partners. Lite buffémat och ett par kalla stärkte kropp och själ innan vi tog plats på Scandinaviums golv. Anyman hade kirrat fin-fina platser på parkett, rad 12, så vi satt kanonbra precis brevid green room.

Carola var totalt överlägsen. Helt fantastiskt att hon kan leverera så mycket mer än alla andra. Carola var AAA-klass och de andra var C-klass i jämförelse. Men de andra var inte alls dåliga utan det vara bara Carola som var så överlägset bra.

Bland de övriga deltagarna vill jag lyfta fram några:

 • Laila Adele vars låt lyfter enormt live. Funkbas som kan bära hela vägen till Globen.
 • Roger Pontare. Oj oj oj. Han tar hela sitt spektakel ett steg längre. Mer, svulstigare och pampigare. En magnifik Pontare-låt som jag vill se i Globen.
 • Härliga Björn Kjellman har en lite udda låt, men han gör den riktigt bra och på ett eget sätt. Även denna vill jag se i Globen.

  Här är några bilder i urval:


  Som sig bör ställde vi till med ett ganska skönt party efteråt. Sofie M joinade oss och höll mycket bra tempo hela kvällen igenom :) Det blev Opalen, Radisson, Valand och Excet.

  Det var genrepet det. Snart är det dags för skarpt läge.

 • 3 thoughts on “Genrep och festkväll”

  1. hihi!!! Vilket partaj!!! Fortfarande sliten men det var längesedan jag hade så kul!!

   Kram S

  2. Pontare borde betala royalty till Brian May (Queen) för sin oblyga stöld av “We will rock you”.

  3. Björn var ju grym! Letade efter en kontaktadress hela gårkvällen för att kunna skicka ett fan-mail, men hittade inget alls. :[

  Comments are closed.