Petter: "Alla fildelare bör avrättas"

Det kommer att bli extra skönt att ladda ner just Petters platta efter hans idiotuttalande.

Sydsvenskan vek sig för Petter

Först sa rapartisten Petter att alla fildelare bör avrättas.
Sedan ångrade han sig.
Efter samtal med skivbolaget Universal tog Sydsvenskan bort uttalandet från nätet.

– De personerna borde fan avrättas, på riktigt. Det är ingen mänsklig rättighet att ladda ner musik, sa Petter om de som laddar ner musik på nätet, i en intervju i Sydsvenskan i går.

Men citatet ströks i efterhand, efter att skivbolaget hört av sig till redaktionen på måndagskvällen. Uttalandet plockades bort från webben och de sena upplagorna av pappersutgåvan, skriver Metro.

– Jag tycker ju inte så. Jag uttryckte mig fel. Jag kände direkt i samma sekund som jag sa det att det lät för hårt och sa till journalisten att jag inte ville att det skulle komma med, säger Petter till Metro.

3 thoughts on “Petter: "Alla fildelare bör avrättas"”

  1. Borde inte Petter avrättas bara för han suger så? “det går bra nu” hahahahaha…..

  2. Folk vill ladda ner, skivbolagen sitter på sina latar rövar och utvecklar inte sina produkter efter kundernas önskemål. Apples musicstore är ett jävla bra initiativ… av Apple. Jag köper grejer där… ändå händer det att låtar inte finns tillgängliga på musicstore, då blir jag tvungen att ladda ner dem olagligt för att överhuvudtaget få tag på dem. Sensmoralen är “Skivbolag – sluta jiddra – börja trolla! Fixa mer musik till de lagliga nedladdningsställena istället för att angripa nedladdning. Get on with the program! Wake up and smell the coffee! Samma gäller för Petter! Håll käften! Börja gnälla på ditt skivbolag istället så de får fram din skiva på musicstore lite kvickare. Sluta angripa de som vill ha din musik. Var glad för det pucko!” (jag tycker ofta hela debatten är helt felvänd)

Comments are closed.