Veronica Mars-finalen


Wow, vilken fantastiskt spännande säsongsavslutning det blev på säsong ett! Jag ska inte dra några spoilers utan istället uppmana alla er som inte börjat se Veronica Mars att göra det nu! Det är en mycket trevlig och bra serie som har mycket mer att ge än den ungdomsserie-feeling man kanske kan få i början. Jag är glad att jag började se serien. Bättre sent än aldrig. För er som inte sysslar med nedladdad tv så går serien i SVT. Nästa avsnitt sänds nu på torsdag klockan 20.00. Det är inte för sent att börja nu!

Som tur är har jag redan 13 nya avsnitt från säsong två redo. Ska klämma det första nu direkt tror jag.

Jag är förresten lite småkär i Veronica Mars. Vilken skön och snygg tjej!

6 thoughts on “Veronica Mars-finalen”

  1. Damn it! Jag vill ju inte fastna i några fler serier, men jag får väl lov att ge den en chans. Gosh!

  2. Råkade också på Veronica Mars starten i SVT härom kvällen. Vem måste man hångla upp för att få säsongen bränd och skickad till andra sidan landet? Jag kan kontra med VHS-band med Absolutely Fabulous…

  3. Krisarn, be Z skicka den skiva hon fått av mig när hon kopierat avsnitten. Det är de 10 första typ. Sen fyller vi på :)

  4. Hon är riktigt het. Såg fyra avsnitt på rad i lördags eller fredags natt på svt. Riktigt grym serie och som sagt, hon är het! Intressant att även Paris Hilton är med.

Comments are closed.