Fler filmer om Jason Bourne

Till min stora glädje läser jag att det kommer minst en film till om Jason Bourne. De två första, The Bourne Identity (2002) och The Bourne Supremacy (2004), klassar jag som två mycket bra filmer som tar hela agent-film-genren ett steg vidare. Den tredje, The Bourne Ultimatum, beräknas få premiär under 2007.

Det finns tydligen planer på ytterlige filmer:


Producenten Frank Marshall säger till MTV: “It’s kinda up to Matt Damon.” På frågan om hur många filmer i serien det är tal om säger han: “Maybe to five films…At some point, he’s gotta find out who he is.”

4 thoughts on “Fler filmer om Jason Bourne”

  1. Jag gillade ettan, men tvåan var bara ett… surr.
    Eller så var jag full när jag såg den.

  2. Hej Henrik!
    Kul att du länkar till min blogg! Ännu roligare att VI BOR I SAMMA HUS. Vad är oddsen? Jag bor våning 5.

  3. Haha, ganska liten värld Daniel!

    Gillar din blogg. Intressant om film på en nivå jag gillar.

  4. Visst är det så att första filmen var klart bättre. Men den höll sig också efter Ludlums bok mycket mer. Bok nr 2 (The Bourne Supremacy) var faktiskt riktigt bra, ett tips om man tyckte om nr 1. Däremot vet jag inte om det finns fler böcker eller om nästkommande filmer är egna påhitt. Brukar i så fall sällan bli helt bra.

Comments are closed.