Eftersnack

Lite kommentarer efter första delfinalen av Melodifestivalen.

* Uselt mellansnack. Lena måste få ett bättre manus till kommande delfinaler.

* Pandang, hur fan kunde de komma med? Visst är mångfald bra, men detta var ju bara pinsamt.

* Lasse Åberg ser ut som värsta gangstern när han kör med backslick och mörka solbrillor.

* Hela poängen med Linda Bengtzings “STRIPP-KUPP” gick ju förlorad när fega SVT inte visade klädbytena. Nu kunde det ju lika gärna vara ett ihopklippt framträdande.

* Orkester-Jürgen som skulle vara rolig (tror jag), ta bort. Döda helst.

En rätt lam delfinal men det var ju helt klart rätt låtar som gick vidare trots allt. Nästa vecka är jag förmodligen på plats i Karlstad.

4 thoughts on “Eftersnack”

  1. Bengtzing borde verkligen inte gått vidare. Hon klarade inte ens sjunga den där svensk-topplåten med sin röst. Bort med henne! Magnus Bäcklund däremot borde däremot gått vidare, hans låt var riktigt bra. Annars var Andreas låt helt klart värd att gå vidare, den var MYCKET bättre än vad jag väntat mig..

  2. Tittade ner i godisskålen och när jag tittade upp igen hade hon nya kläder, jag fattade ingenting.

  3. Jag röstade på Pandang! (En av mina bästa kompisars killes lillebror var en av de två småkillarna, som jag i och för sig aldrig har träffat men ÄNDÅÅÅÅ!!! Jag ville så gärna att de skulle gå vidare! Jag tyckte låten var helt okej).

    Lasse Åberg och gänget var ju bara asnöööördiga, skulle aldrig ha gått vidare till andra chansen. Skämsigt. (Ronny röstade på dem och sedan kunde han inte sluta dansa Kameleont-dansen här hemma. Något irriterande, haha).

  4. Pangdangs sångare är ju en schlagerstjärna! I alla fall enligt löpet idag.

Comments are closed.