Jag köpte MarsEdit

Betalade precis för en licens av min blogg-editor MarsEdit. Den är fantastiskt bra och spöar Bloggers jämförelsevis kackiga webbgränssnitt med hästlängder.

Så här ser det ut när man jobbar med MarsEdit (klicka för större bild). Kod i ett fönster och liveuppdaterad preview i ett annat. Jag kan verkligen rekommendera MarsEdit till alla som kör OSX. MarsEdit postar alltså inlägg direkt till bloggen via Bloggers API och man slipper besöka Blogger.com när man ska göra inlägg.

4 thoughts on “Jag köpte MarsEdit”

  1. Den automatiska pingningen finns ju i många bloggar-verktyg redan idag.
    Jag saknar wysiwyg sakerna i MarsEdit… att kunna koda html e ju fint men inte optimalt eller det snabbaste/lättaste i alla lägen..

  2. Mike, visst har många verktyg ping-funktion, men inte Blogger.

    Snabbt/lätt med html beror ju på hur van man är. Att skriva basic html är för mig som att skriva mitt namn. Busenkelt och något jag är van vid. Sen finns möjligheten att göra kod-sniplets i MarsEdit. Jag har alltså en rad fördefinierade html-klumpar som jag lägger in med en knapptryckning. Jag skriver alltså väldigt lite html egentligen.

Comments are closed.