Tuttmemo och poker

I går hade jag födelsedagsfest hemma i lägenheten. Det kom en hel hög trevliga vänner som ville vara med och fira. Jag fick massor av fina presenter.

Tuttmemo och en snygg tröja från Grandpa fick jag av Hanna, Lars, Sara, Venke, Maria och Nino.

Vilket fantastiskt bra och snyggt spel :)

Av Alex & Petra fick jag en fantastisk ölöppnare med Homer Simpson-motiv. När man öppnar en kapsyl så ljuder öppnaren och man hör Homers klassiska “Mmmm, beer”. Fantastiskt som sagt.

Wille hade helt klart den klurigaste presenten med sig. Ett presentkort till en stand up comedy-show med middag för två. Det fina var att han klippt sönder presentkortet och behållt den andra halvan. Inte mycket val för mig där alltså. Det blir Wille och jag som går på stc-show :)

Pelle kom med ett litet poker-set och en rejäl flaska sprit. Pelle har blivit biten av speljävulen och vill nu ha med mig i träsket. Detta var dock inte kvällens enda poker-set för av Wågen, Pigge, Jocke och Roine fick jag ett skitstort sett med väska i aluminum och allt. Väger massor av kilo. Det blir till att ordna en riktig pokerkväll inom kort.

Mer alkohol fick jag av Sofia och Anja som tyckte att jag behövde ett gott rödtjut.

Roger, Anna och Sid tyckte att jag behöver äta gott så de skickade mig till Haga Forum med ett fint presentkort.

Zandra & Andres gav mig boken Odjuret som vunnit Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman.

Stort tack alla vänner som kom och firade med mig. Jag älskar er alla!

Efter fest kommer bakfylla. I dag har jag varit bakis som ett troll men ändå pallat med att åka till Zinken och se Ryssarna spöa skiten ur Sverige i bandy-vm-finalen.