Ny skohylla

Köpte en ny skohylla på Åhléns i dag.

Såg den först på Åhlens vid Östermalmstorg och tänkte vara lite smart och köpa den på Åhlens vid Skanstull så att jag slapp släpa den så långt. När jag kom till Skanstull så var priset ett helt annat. Fan. Det hade tydligen kommit en prishöjning förra veckan och de på Östermalmstorg hade tydligen missat det. Jag åkte tillbaks. Verkligen inte likt mig att åka genom hela stan för 80 spänn, men jag blev så jävla lack.

När jag väl kom hem så fanns det ett litet väl igentejpat kuvert på hallmattan. Det var från kära mamma. Hon hade skickat ett litet “julklappsbidrag” som utlovat. Det räckte precis till skohyllan. Tack mamma!

Så här ser den ut. Ni ser att den är i oljad ek va? Haha.


Det finns en hatthylla i liknande utförande och jag tror jag ska köpa den också. Lite dyrare men jag tror den kan passa fint. Skulle vara skönt att få ner den där jäkla smidesgrejen som suttit sen jag köptee lägenheten. Ugga.

5 thoughts on “Ny skohylla”

  1. Ja den ser ju bra ut! Köp gärna hatthyllan också det kan blir en födelsedagspresent från mej.
    Grattis på födelsedagen! //Mamma

  2. Ha ha ha, som när en kompis åkte över halva sverige med bilen för att tanka billig bensin…

  3. Men hallå!!!!
    Har du inte varit på Indiska och kollat in hatt och skohylla??
    Skitsnygga och helt otroliga priser.

  4. Jag känner mig ärad. Inte bara för länken men också för att jag tror mig ha en likadan skohylla, fast i furu.

Comments are closed.