Ännu en Depeche-konsert

Den 1 mars skall jag gå och se Depeche Mode i Globen. Ska bli kanonkul att se dem igen och det blir min andra DM-konsert.

I dag köpte jag biljetter till min tredje DM-konsert som kommer att äga rum på Stockholm stadion den 7 juli. Mycket DM nu :)

10 thoughts on “Ännu en Depeche-konsert”

  1. Om en lång mörkhårig tjej hälsar på dig när du går förbi kan det vara jag. Nu har jag läst din blogg så mycket att jag säkert skulle tro att jag kände dig om vi möttes. /En tjej boendes vid Gullmars.

  2. Haha, kul!

    Då måste du lova att säga “hej hej, jag är hon den långa mörka som läser din blogg”.

    Jag bor ju också nära Gullmars, men det vet du säkert :)

  3. Jag lovar att säga precis så och att försöka hålla mig från att skrika att du måste ge mig din biljett till DM:) Hälsn från “grannen”.

  4. Hej igen. Nä, jag bloggar inte. Inte än i alla fall:) 30-åring, född o uppvuxen i Norrbotten, bott i Sthlm snart fem år och älskar det! Pluggat ekonomi o är anställd på bank. Är sjukskriven nu och därför har jag all tid i världen att läsa massa bloggar. Hur kul som helst. Ja, inte att vara sjukskriven…

  5. Vart är den fjärde bandmedlemmen? Det ska väl vara en mörkhårig tjej med på bilden också???

Comments are closed.