Phuket town

Nu ar jag i Phuket town. Har tagit in pa Phuket Island Pavilion och i morgon bitti drar jag mot flygplatsen. Planet lyfter 11.00 om allt gar planenligt. Well, pa nerresan blev vi ju sex timmar forsenade sa jag hoppas fan dom har battre ordning pa tekniken nu. Landar pa kungens mark klockan 19.15 pa lordag. Nagon fest pa G? Hor av er :)

Efter 14 dagar utan skor kanns det nu lite konstigt att ha bade strumpor och skor pa sig. Det var forresten nagon idiot som snodde (eller tog fel i fyllan/morkret) mina fina Havaianas som jag fick av Hanna & Lars efter deras brollopsresa i Brasilien. Maste skaffa ett par nya da de ar de basta flipflops jag haft.

Har i Phuket town hander det inte sa mycket. Har tagit mig ner till en del av stan dar det ligger shoppingpalats overallt. Fem vaningar och en expidit var tredje meter. Men det ar inte den shopping JAG vill ha. Jag vill shoppa piratsaker, inte ga pa Thai-Ahlens. Kopte forresten en san dar vattentat bag pa Lanta i gar. En Ocean Pack fran Karana. Tror jag tog den pa 5 liter. Kostade bara sjutti spann och verkar vara av bra kvalitet. Formodligen tillverkad pa samma fabrik som “de riktiga”. Sag Kayo pa Koh Samui. Hon hade kopt en The North Face-vaska. Kopia sa klart.

I dag akte jag pa samma batar som Rachel Mohlin och henns snubbe. De hade inga biljetter till den andra batresan och havdade att de inte fatt nagon sadan nar de klav pa forsta baten. Det var dom och jag. Jag hade inte heller fatt nagon sadan biljett utan bara det vanliga klistermarket som man far. Efter tjat och lite lirkande fick vi aka med anda. Efter halva resan hittade jag min biljett i planboken. Den hade jag helt glomt att jag fatt. Jag lamnade over biljetten till biljettkillen som blev jatteglad – nu skulle han ju fa ut pengar av de som salde resan till mig. Om Rachel och hennes snubbe hade fatt hjarnslapp som jag, eller blivit lurade vid pastigningen, det vet jag inte. Men jag vet att det ropades ut i hogtalaren innan vi kom fram: “Passangers from Lanta pliiis check yuuur wallet for maybe forgett than tikket. please. hello.”.

Nu ska jag ata. Blev lite sugen pa KFC som jag sag harutanfor. Friterad kyckling kan man aldrig fa for mycket av. Det fanns aven en Mr. Donut med ziliarder av olika donuts.

2 thoughts on “Phuket town”

Comments are closed.