Kom och köp: resor och glass!

Det ar enkelt att resa i Thailand. Man gar bara till forsta basta stalle som har resebilder uppsatta. Dar kan man sen boka kompletta resor till vilket stalle man an vill till. Oftast far man bara en enda biljett ocksa. Har pa Lanta bokar man hos killen pa stranden som saljer glass+resor. Udda kombo, men fasen sa bra.

Min relativt korta resa till Phuket (byte av bat pa Phi Phi) kostar faktiskt mer an min langa resa fran Koh Samui till Koh Lanta. Den forsta kostade 720 bath och den senare 750 bath (ta bort sista siffran och dubbla med tva sa far du det svenska priset).

One thought on “Kom och köp: resor och glass!”

  1. Hej Henrik, jag försökte ringa för att höra lite om när Du kommer hem. Lyckades inte är telefonkortet slut kanske.
    Ha det bra Kram Mamma

Comments are closed.