En dagstur runt Koh Phangan

Sofias fd. kollega Helen och hennes man John, som jag traffade harom kvallen, bjod in mig pa en dagsutflykt runt Kho Phangan och i dag var det dags.

Som ni forstar sa var det segt att komma upp i morse. Det var darfor extra skont att avfarden skots upp en timme fran 10 till 11. Begav mig till Bang Rak dar baten fanns. Det var ingen liten jolle de hade ordnat utan en fet speedboat med tva ganger tvahundra hastkrafter fordelat pa tva motorer. Forutom mig, John och Helen var det tre andra vanner till dem. Mycket trevliga allihopa och det fanns samtalsamnen hela tiden. Det tar ca 25 minuter till Koh Phangan och vi borjade med att aka langs den vastra sidan upp till Koh Ma dar vi snorklade. Massor av fina fiskar och skont vatten. Det var ett poppis snorklingsstalle sa det fanns fler batar i omradet.

Nasta stopp var Thong Nai Pan Yai, en mycket fin strand som var nastan helt ode. Det fanns i alla fall en restaurang som serverade lunch. Mycket gott efter ett par timmar till sjoss. Nasta etappmal var den klassiska stranden Haad Rin Nok dar det varje manad halls Full Moon Party. Massor av folk och en hel del svenskar. De svenska tjejerna kanner man igen pa langt hall. De ar snyggast pa stranden helt enkelt :)

Pa vagen hem passerade vi resorten dar Sofia jobbar. Den kan ni se pa denna bild.

Fler bilder fran utflykten finns har.

Stort tack till Helen & John!
Vi ses i Sthlm i sommar!

Great thanks to Helen & John!
See ya in Sthlm in the summer :)

6 thoughts on “En dagstur runt Koh Phangan”

  1. Najs att höra att du har det gött, Henke! Saknar dig och Mekong-buckets.

    Patrick & Ia

  2. Skönt att se att Du har det bra och trivs. Här är det snöstorm just nu (busväder) Gott slut på 2005 och önskningar om ett bra 2006….Kram Mamma

  3. Tra, sten eller elfenben – spela roll?

    Du skrev “där man kan köpa lite roliga skedar, knivar, muggar och sånt som är typiskt Thai”

    Skedar. OK?

Comments are closed.