Det värsta med Finlandskryssningar

Det värsta med Finlandskryssningar är inte den äckliga hytten, den dyra maten, den suspekta publiken, de finska fyllona, den kassa ost-musiken, den risiga karaoken, de ful(l)a white trash-bruttorna i 80-tals-frippa, den jäkla sjögången, den illaluktande hytten, de sura hyttgrannarna, det usla coverbandet, de fulla panchisarna, de ryska ludren som sveper runt i korridorerna eller den dyra taxfreen. Nä, det värsta med Finlandskryssningar är att man måste spendera en hel bakisdag i den här illaluktande hytten. Fyyyyyy vad det suger. Nio timmar när man inte vet om man ska spy av bakfyllan, sjögången eller stanken i hytten.

Vi kräver en helikopter hem nu. Vi vill alla ligga i våra soffor och moffa pizza, inte sitta här och må kass.

Annars var det en ganska kul resa :)