Det värsta med Finlandskryssningar

Det värsta med Finlandskryssningar är inte den äckliga hytten, den dyra maten, den suspekta publiken, de finska fyllona, den kassa ost-musiken, den risiga karaoken, de ful(l)a white trash-bruttorna i 80-tals-frippa, den jäkla sjögången, den illaluktande hytten, de sura hyttgrannarna, det usla coverbandet, de fulla panchisarna, de ryska ludren som sveper runt i korridorerna eller den dyra taxfreen. Nä, det värsta med Finlandskryssningar är att man måste spendera en hel bakisdag i den här illaluktande hytten. Fyyyyyy vad det suger. Nio timmar när man inte vet om man ska spy av bakfyllan, sjögången eller stanken i hytten.

Vi kräver en helikopter hem nu. Vi vill alla ligga i våra soffor och moffa pizza, inte sitta här och må kass.

Annars var det en ganska kul resa :)

4 thoughts on “Det värsta med Finlandskryssningar”

  1. Så…det bästa vore egentligen att bli så full att bakisdagen försvinner i ett virrvarr av ambulanshelikpoter och ett nyktert uppvaknande på en alkoholklinik två dygn senare?

    ;D

  2. Jag förstår precis. Den där hela låååånga andra dagen när man bara vill hem och vara för sig själv är riktigt hemsk och ett mycket bra argument till att inte åka på såna däringa kryssningar överhuvudtaget. Det är begripligt att Silja Line har problem med lönsamheten. Vem är det som frivilligt vill utsätta sig för allt det du beskriver? Egentligen?

  3. Det är därför man åker med den Silja/Viking som har ett spa ombord. Först toksuper man och sen ligger man i lerbad / badar bastu dan efter.

Comments are closed.