Jag har frigjort min iPod!

Jag läste i Macworld:
EU:s restriktioner gör att iPodens ljudvolym begränsats vid en maximal gräns på 100 decibel, för att förhindra hörselskador. Den som ändå vill ha högre volym kan låsa upp spärren med något av de gratisprogram som finns.

Jag visste att det var så här, men jag har aldrig orkat pilla med olika upplåsningsprogram. Men så klickade jag på en av de två länkarna i artikeln och kom till en sida som var så jäkla snygg att jag laddade hem programmet och använde det. Så nu har jag frigjort min iPod nano från EU:s restriktioner. Och det var enkelt. Ett klick!

Testa goPod här.

2 thoughts on “Jag har frigjort min iPod!”

  1. Är det inte en bra grej att hörseln skyddas? Jag har tinnitus och vill verkligen inte förvärra den. Jag skulle dö av sorg om jag råka chockhöja min iPod av misstag och förvärrade hörseln bara pga att jag tagit bort skyddet.

  2. Jag har också tinnitus och vill inte heller förvärra den, så klart. Men att höja av misstag ser jag inte som en så stor risk.

    Jag kör förresten med in-ear-lurar så jag har aldrig haft problem med för låg volym. Däremot har jag ibland tyckt att det varit för dåligt drag när jag kopplat iPoden till externa högtalare.

Comments are closed.