Livestrong

I går fick jag äntligen mina beställda armband från Lance Armstrong fondation Livestrong. Jag beställde för ett antal veckor sedan men av någon oförklarlig anledning gick det inte att beställa till Sverige. Jag beställde då till samma adress fast i Norge och skrev på extraraden “Sweden NOT Norway”. Det funkade ju till slut.

Wille tycker jag är en trendhora men det skiter jag i. Jag har detta gula band för att visa mitt stöd med de som drabbats av cancer.

“The Lance Armstrong Foundation (LAF) believes that in the battle with cancer, unity is strength, knowledge is power and attitude is everything. Founded in 1997 by cancer survivor and champion cyclist, Lance Armstrong, the LAF provides the practical information and tools people living with cancer need to live strong.”

Jag har en hög med armband och vill gärna ge dessa till vänner och bekanta som vill visa sitt stöd. Skicka ett SMS om du vill ha ett band!

13 thoughts on “Livestrong”

 1. Så går det när man kallar mig trendhora :)

  Letade ett bra tag efter just den bilden, haha.

 2. Åhh jag skulle gärna vilja ha ett sånt, men tyvärr känner jag inte dej. Får försöka skaffa ett på annat håll då..

 3. Jaha…vad krävs då?
  Jag menar, jag länkar ju redan till din blogg sedan…ett tag.
  Räcker det? :)

 4. Hej Henrik! Jag har letat efter ett sådant armband länge koper gärna ett av dig men vilket nr ska jag smsa? MVH Ylva Sundström i sundsvall

 5. Emıl, jag bestallde fran USA. Kolla lanken sa ser du.

  Sandra, du ska fa ett. Maıla mıg dın postadress sa kommer ett band sa fort jag ar hemma ı Sverıge ıgen. Adressen ar henrık snabel-a henrık punkt net.

  Ylva och Lotta, samma sak galler för er som för andra. Nı maste leka lıte deckare och hıtta mıtt nummer :)

Comments are closed.