It’s all gone Pete Tong

It’s all gone Pete Tong är den sanna historien om DJn Frankie Wilde som lever ett hårt lyxliv på Ibiza. Spelar på de största klubbarna, festar och drogar mer än alla andra och bor i lyxvilla med frun. Ett hårt liv med extrema ljudnivåer tar till slut ut sin rätt och Frankie börjar förlora hörseln och är snart helt döv.

Filmens första del känns inte så spännande, men när Frankie blivit döv växer filmen till en riktigt bra film med flera olika budskap. Han tar sig mödosamt tillbaka till ett liv utan droger dygnet runt, lär sig läsa på läppar och träffar en ny kärlek. Frankie hittar även tillbaks till musiken trots att han är helt döv.

Efter halva filmen funderade jag på att stänga av men jag är glad att jag inte gjorde det för det är en väldigt bra film. Som bonus får man höra massor av riktigt bra klubbmusik. Min favorit är helt klart den ursköna “Need To Feel Loved” med Reflekt feat. Delline Bass

Se trailern hos Apple

One thought on “It’s all gone Pete Tong”

  1. jag gick också på det men sa när jag kom ut från biografen – varför har jag aldrig hört talas om honom? det är ju sjukt konstigt. kollade upp när jag kom hem och fick mycket riktigt veta att det är en s k “mocumentary”. men bra var den.

Comments are closed.