VBScript och festivaler

Det var länge sedan jag skrev en massa VBScript. Jättelänge sedan. Men nu tog jag äntligen tag i det lite störande fenomenet att det visades en text av typen “Tyvärr ingen bild i dag” på min dagensbild-sida, om jag inte lagt in en bild. Nu funkar det istället som så att den senast inlagda bilden visas när man går in på sidan. Och om man bläddrar med länkarna ovanför bilden så händer samma sak, man kommer inte till “Tyvärr ingen bild i dag” utan till föregående respektive följande bild. Klart bättre. Och som bonus så visas den senaste bilden här till höger i blogen.

Ok, nog med teknikaliteter.

I helgen är det dags för Hultsfredsfestivalen som är utsåld sedan en vecka. Det var ett par år sedan jag var där och jag är inte speciellt sugen i år heller. Visst, jag kan tänka mig att åka ner om jag får bo i hyrd villa eller på hotell, men inte en chans i helvete att jag sätter min fot på campingen igen. Nästan lika illa är det med Roskilde. Jag skulle gärna åka, men vill inte bo på campingen. Man måste tyvärr utgå ifrån att bli bestulen och få sitt tält uppskuret på Roskilde. Trist utveckling. Hörde på Rapport i morse att säkerhetsarbetet som skulle styras upp efter dödsolyckan på Roskilde år 2000 går trögt. Om jag åker på festival igen så vill jag aldrig mer uppleva en festival som 2000.