På vernissage

Måndagskvällen ägnades åt vernissage på AG 925 där Nokia hade hängt upp massor av bilder som var tagna med mobilkameror. Kampanjen heter Nokia Inside och Hanna har fått flera av sina inskickade bilder publicerade på siten och några har även blivit utvalda för att sättas upp på stora reklamtavlor runt om i Stockholm. Håll koll i tunnelbanan under nästa vecka!

Jenny Wilson spelade live och det bjöds på öl, drinkar och jamaicansk gatumat. Det hela var påkostat och snyggt genomfört. Hela lokalen var fylld med dessa mobilbilder i olika utföranden. Videoskärmar, diaprojektorer, stora printade tavlor och även små printade bilder. Snyggt och rätt kul. Dock hade arrangören bjudit in “creddigt folk” för att det skulle kännas lite extra häftigt och tufft. Bajsnödigt och töntigt om ni frågar mig.

Efter Jennys framträdande (iklädd äkta tantmundering) så drog jag och missade därmed mer fri dricka, DJ Dust, Glimmer Twins från Belgien och Rub’n’Tug (vad nu det kan vara för något).

Här kan ni se mitt enda inskickade bidrag “Snart avslöjad”.

Här är några bilder från kvällen: