GI och sommardoft

Det är GI som gäller nu, tyydligen. Expressen lanserade i helgen den nya tjänsten GI Viktkoll tillsammans med TV4 och jag har precis kommit hem från premiärminglet. Det bjöds på vin och Jordgubbar, bland annat. Mums!

Bakom GI Viktkoll står förutom Expressen och TV4 även Ewa Söderström, Marlene Gustawson och Ola Lauritzon. Dessa tre har gedigen kunskap om GI så jag tror att det kommer att bli en succé. Ola har skrivit en bok om sin egen väg till en viktminskning på 14 kilo. Jag och Susanne fick varsitt signerat exemplat av boken och jag ska nu läsa den för att kanske få lite bra tips. Jag vill absolut fortsätta njuta av mat och dryck, men kanske kan man göra det på ett smartare sätt.

På vägen hem gick jag min vanliga väg från tunnelbanan, men det var stor skillnad mot för ett par veckor sedan. Nu doftade det sommar och var lummigt och grönt. Härligt! Ingen bild på det tyvärr.

2 thoughts on “GI och sommardoft”

  1. Det verkar intressant och jag skulle nog behöva ta del av GI metoden.

Comments are closed.