Joaquin Phoenix hos Letterman

Minns ni när jag skrev om Joaquin Phoenix konstiga besök hos David Letterman i februari 2009? Nu har hela bluffen avslöjats och Joaquin har varit tillbaks hos Letterman.

Läs först denna bakgrundsartikel från HD.se:

För ett och ett halvt år sedan gästade skådisen Joaquin Phoenix The Late Show med David Letterman. Han gjorde ett förvirrat intryck, mumlade, verkade gå på droger och svarade inte på Lettermans frågor om varför han gett upp skådespelarkarriären för att satsa på en karriär som rapartist.

Enligt rapporterna var David Letterman rasande efteråt.

För ett par veckor sedan hade filmen ”I’m still here” premiär. Den sades först vara en dokumentär om Phoenix allt trasigare liv, men regissören Casey Affleck medgav till sist att alltihopa varit en bluff. Och istället ett försök att undersöka kändisskapets avigsidor.
I veckan var Joaquin Phoenix tillbaka hos David Letterman. Ett besök som många sett fram emot.

Så vad gjorde Letterman av pratstunden?

a) Tog upp ett intelligent resonemang om den galna symbiosen mellan media och underhållningsindustrin och vad den gör med kändisar och framförallt vilken effekt den har på oss vanliga tittare?

b) Betedde sig som en bitter barnunge och började skrika om att han skulle ha en miljon dollar i ersättning för sin medverkan i filmen?
See for yourself…

Del ett (börjar vid 02:25):
httpv://www.youtube.com/watch?v=NHHanVZ4mDU

Del två:
httpv://www.youtube.com/watch?v=HqJh2aQcH5s

3 thoughts on “Joaquin Phoenix hos Letterman”

Comments are closed.