Sirqus Alfon på Parkteatern

Jag och Thompa tog med oss en liten kylväska med kalla öl och gick till Vitabergsparken för att kolla in kvällens program på Parkteatern. Planen var att se Sirqus Alfon men när vi bänkat oss och väntat en stund så dök en jävligt konstig dansgrej upp på scenen. Hela publiken (smockat) satt helt tysta och tittade. Thompa och jag tittade mest på varandra och såg ut som frågetecken. Det var det värsta skit jag sett. Så totalt obegripbart och kass. Bruden dansade ju inte ens i takt till den dåliga musiken. Vi smög ut från vår bänkrad och satte oss en bit bort och drak bärs istället.

Efter en timmes fåndansande var det äntligen dags för kvällens huvudattraktion, Sirqus Alfon. Jag såg deras föreställning i höstas på Kägelbanan och blev verkligen helt tagen. Det var råbra då. Nu var det inte samma förutsättningar så betyget blir klart lägre. För det första var det stor skillnad på en intim klubblokal och en stor amfiteater och för det andra kändes bandet inte lika tajt. Det senare kan ju ha med det första att göra så klart. Det var inte dåligt på något sätt, utan mycket kul och underhållande.

Ni som har möjlighet – gå dit i morrn! Det är en föreställning klockan 20 och allt är gratis.

» Så här skrev jag om Sirqus Alfon i september 2005

Dagens bild 2006-08-17

2 thoughts on “Sirqus Alfon på Parkteatern”

  1. Vill lägga till att det är Riksteaterns produktion som vi i samarbete med Parkteatern tar till Vitan. Tack.

  2. Det blev tyvärr ett litet antiklimax det hela igår.
    PS. Snodde/lånade fotot du tagit från från igår till min sida.

    Ps.Givetvis står det att det är du som fotat

Comments are closed.