En helg i tuna

Har varit i Eskilstuna i helgen. Fixat lite med lillasysters nya iBook och riggat det trådlösa nätet. Funkade utan problem så klart :) Det är skönt att mecka med Mac-saker för det funkar oftast helt utan problem. Hann med att träffa båda mamma och pappa en kort stund vardera.

Huvudanledningen till resan var dock att gå på Dannes och Lindas inflyttningsfest. De har flyttat till en lägenhet på Köpmangatan 42 som verkligen var fin. Ljus och trevlig och med utsikt över ån (lite i alla fall). En skön feature var det lilla biblioteket där alla måttligt snygga skivor, filmer och böcker fick plats. Så skulle jag också vilja ha det. Ett bra utrymme där man kan få undan allt, men ändå komma åt det enkelt. Festen blev som sig bör mycket bra. God mat, fin spritbuffé och trevliga vänner gjorde att det var finfint ös ända in på småtimmarna. Hoppas hålet i väggen löser sig med lite spackel ;-)

Kollade på Kocken (läs Hannas recension) på vägen hem på tåget. Konstig film, men Kjelle gör en fin insats som helt galen kock. Åh vad jag gillar Kjelle!

One thought on “En helg i tuna”

Comments are closed.