Redo för Daytona Sessions vol 2

I dag är det dags för uppföljning på Daytona Sessions som gick av stapeln hösten 2007. Då var det lite nytt med backchannels men nu är det snarast att betrakta som standard under föreläsningar och liknande.

Morris och jag befinner oss redan nu på Café Rival för att förbereda en annan presentation till nästa vecka och han visade nyss den presentation han ska köra på Daytona Sessions vol 2. Han har gjort den med ett häftigt verktyg som heter Prezi. Glöm superstela Power Point-presentationer och supersnygga Keynote-diton. Prezi har en annan anfallsvinkel som jag tycker verkar mycket häftig. Kolla in demon på prezi.com.

Åter till Daytona Sessions vol 2. Dagens talare:

  • Umair Haque
    Bubblegeneration.com, Havas Media Lab och Harvard Business Publishing
  • Katarina Graffman
    Antropolog på Inculture och expert på massmedia och mediakonsumtion
  • Morris Packer
    Projektledare på Bonnier Mobila Tjänster som tillhandahåller mobil expertis inom Bonniersfären

Det här ska bli kul. Är du inte på plats så kan du kolla in dagens backchannels.