Tickster är grymma!

Jag skulle köpa en biljett via Ticksters fina service Ticket Resale. Det blev lite strul och jag blev nervös eftersom biljetten var till kvällens konsert med MGMT på Debaser. Klockan var 17.09 när det strulade och deras kundtjänst hade stängt telefonerna för dagen. Panikläge. Mailade kundtjänst och bad dem ringa men tänkte att de nog knappast skulle hinna läsa mailet. Vi vet ju alla hur man är på fredageftermiddagen, man drar från jobbet så fort man bara kan. Inte Tickster! De både ringde och mailade och löste problemet på ett mycket smidigt sätt. Kanonservice helt enkelt. Tack för hjälpen Karin!

Via Ticket Resale kan man sälja sin redan inköpta konsertbiljett och vara säker på att köparen betalar och får biljetten. Köparen kan i sin tur vara säker på att biljetten är äkta och att inga kopior existerar.

Jag hoppas verkligen att fler arrangörer väljer Ticksters system så fort det bara går. Debaser är redan där.

Nu är det dags för MGMT!