Skogen är på plats!

Nu har vi äntligen fått in Skogen i vårt nya kök. Under måndagen satte Lasse från Dellenstedts måleri upp vår fina tapet med motivet som heter Skogen. Det är konstnären Gudrun Walla som skapat motivet. Nu fattas bara en glasskiva som ska skydda tapeten från stänk. Glasmästaren kommer på onsdag. Efter det är det bara målning av väggar och tak kvar.

Vi har även fått en hel del eljobb gjorda och nu funkar alla lampor i lägenheten äntligen. Många strömbrytare har även fått en dimmerfunktion inbyggd. Det är svärfar som varit snäll och hjälpt oss med all el.

Här är två bilder på köket i nuvarande form. Nästan klart alltså.

Skogen är på plats!

Skogen är på plats!

» Fler köksbilder på Flickr

25 thoughts on “Skogen är på plats!”

 1. Okej: Allt som syns på bilderna är nytt förutom diskmaskinen som bara fått en ny vit skiva på fronten. Golvet är inte bytt heller.

 2. aha ok. Det nya köket är mycket snyggare än de gamla. Gillar speciellt skogen vid diskbänken.

 3. mkt fint.
  vad är det för bänkskiva du använder?
  passar mkt bra till luckorna!

 4. Måste ju vara trevligt att laga mat i ett så fint kök. Är det något som skyddar skogen från att få matrester eller smuts?

 5. ok:P hade inte läst där så noga. Mest läst på sidan där du lagt ut bilderna. Men såg något om en glasskiva “Nu är tapeten på plats bakom bänkskivan. Nu fattas bara glasskivan” Bra att ha glasskiva då blir det som kakel eller något :P hårdvägg iallafall (och lätt att rengöra)

 6. Men vad coolt med skog.
  så ser det nästan ut i mtt kök men det är ett fönster ;)
  tjing från skogen
  Guggu

 7. Hede någon förklarat en skog i köket hade jag inte gillat det, men fan det var ju riktigt coolt. Snyggt kök i övrigt också.

Comments are closed.