Gratis nybörjarkurs i Photoshop

Den utmärkta Photoshop-resursen Moderskeppet.se är för mig en ständig källa till kunskap och inspiration i mitt fotograferande och bildbehandlande.

För att kunna ta till sig alla tips och tricks på bästa sätt så behöver man ha kommit en bit i sitt Photoshoppande. Själv har jag jobbat i Photoshop som glad amatör i över tio år så jag har en ganska bra grund och kan ta till mig tipsen ganska lätt. För er som inte riktigt kommit igång med bildbehandling ännu kan jag tipsa om Moderskeppets grundkurs i Photoshop. Där får man lära sig alla grunder på ett mycket bra sätt.

Moderskeppet erbjuder den här grundkursen helt gratis om du vill se den online eller ladda ner den och bränna på skiva. Vill du ha den hemlevererad på dvd med omslag, texthäfte och allt så kostar det bara 99 kronor. Mycket prisvärt va?

Efter bara tre timmar kan du bildbehandla dina foton. Klarare färger, snyggare svartvitt och bortzappade finnar. Du lär dig även att skriva ut snyggt och skapa bilder för webben.

» Grunderna i Photoshop – läs mer här!
» Alla kursens filmer i en lista