Vi sabbade en tv-inspelning

Var ute med kollegorna och käkade, drack och spelade biljard i kväll. Jag vann inte, som vanligt. Efteråt gick vi till AG och drack lite öl. Jag och Hasse började snacka om tequila och Hasse berättade att det var så mycket mer med tequila än salt-svep-citron. Jag fattade nada men den trevliga killen i baren på AG förklarade och lät oss provsmaka olika sorter. Fattar fortfarande nada. Tequila är fortfarande salt-svep-citron för mig.

Vi blev tydligen lite högljudda där i baren för rätt var det var vände sig en kille om och sa att vi skulle hålla käften. Det var Henrik Schyffert som satt brevid oss i baren med Martin Kellerman och de höll på att spela in något till den nya serien som börjar sändas i april. Jag är ju en trogen läsare av Henriks blogg så jag visste vad de höll på med. Hasse och jag snackade lite tystare och Schyffert/Kellerman kunde avsluta inspelningen utan våra störande röster.

Bilden i Henriks blogginlägg har jag tagit.