Galna glädjescener i New York

I fredags öppnade Apple sin andra butik i centrala New York. Den nya butiken ligger på flashiga Fifth Avenue och är mycket spektakulär utvändigt. Själva butiken ligger under gatunivå men entrén ligger mitt på ett stort torg och är i form av en jättestor glaskub. Öppettiderna är dygnet runt, årets alla dagar. 300 personer jobbar i den nya butiken och inför premiären köade folk ett bra tag.

Den andra killen som kom in i butiken filmade sin entré så att man ser killen som kom först. Det är helt galet vilka glädjescener som utspelas. Personalen står och applåderar när dessa första besökare kommer in i butiken. Så är det ju inte direkt på Siba när man glider in där en lördagmorgon (tror jag, jag har aldrig varit där så tidigt).

Okej, här är i alla fall filmen jag pratar om. Fler filmer hos Macfeber.

Här är lite relaterade länkar:

» Panoramas.dk: Grymt snygg panoramafilm från torget innan öppningen
» Apple: Bildgalleri från butiken
» Macfeber: Två olika intervjuer med Steve Jobs inför öppnandet
» Macfeber: Fifth Avenue-butiken öppnar i morgon
» Macfeber: En kille friade i webbkameran som bevakade butiken innan den öppnade