En bra dag för populärkulturen

Denna fredag är en mycket bra dag om man gillar populärkultur i allmänhet och tv i synnerhet.

Dels har Wierd science byggt om och relanserat och dels har Jan Gradvall öppnat sin hemsida där de flesta av hans nya och gamla texter finns. Mycket bra!


Jan Gradvall. Foto: Jonas Linell.
Jag är ju ett stort fan av nedladdade tv-serier och ser i princip inga serier när de går på svensk tv. Varför ska jag vänta upp till två år innan jag kan se de nya heta serierna? De finns ju på nätet!


Häglundarna.
Jan Gradvall, Kjell Häglund och Magnus Häglund är föregångare inom det området och har länge skrivit om de serier som går *just nu* i utländsk tv. Det gillar jag. De skriver mycket kunnigt och intressant om populärkultur – och nu är det lättare att läsa deras texter. Båda siterna har RSS-stöd.