Möten, schmöten

Möten är verkligen jobbigt. Bra, nyttiga och intressanta men samtidigt hemska för att de hackar sönder mina dagar. Det är svårt att hinna med alla telefonsamtal, mobilsvar, mail och andra uppgifter när man kryssar mellan alla möten.

Det där gäller alltså jobbmöten. I går var jag på ett annat möte som var mycket trevligare. Biljard, öl och intressant snack. Kanske kan bli en vana.

En bra blog-nyhet är att Expressens musikskribent Anders Nunstedt har börjat blogga på Expressen.se. Kolla in hans blog om du vill ha bra musiktips och dessutom få en annan bild av livet som musikskribent. Intressant!

Jag har köpt ett par av låtarna Anders har tipsat om. Bland annat dessa:
* Moby – Lift me up (Mylo Mix)
* Erlend Öye & Phonique – For the time being (Alexkid’s Cold Mix)

Dessutom vill jag tipsa om:
* Air – Le soleil est près de moi (Dopplereffekt remix)