Genrep och bloggar

I dag har jag varit och kollat på Kent som hade genrep inför fredagens turnépremiär i Göteborg. Anna Ternheim agerade förband. Jag ska inte avslöja något om hur det lät eller hur det såg ut, men ohlala så bra det var. Ni som ska gå och se Kent i sommar – kom i tid! Ni vill INTE missa Anna, det lovar jag.

I övrigt så har Hanna börjat blogga nu så det är bara att lägga till ännu ett bokmärke i era RSS- eller webbläsare. Och glöm inte att kolla in Expressens nya satsning: Bloggen! Fem av tidningens profiler har börjat blogga. Intressant, läsvärt och lite beroendeframkallande. Nu när jag ändå tipsar om olika bloggar så måste jag nämna två till jag besöker varje dag. Virtanens sluta-röka-blogg och Henrik Åkerfelts bloggrik. Båda är intressanta, men av radikalt olika anledningar.