Ett par pärlor från Kent

I morse slog Kent till och chockade alla fans genom att släppa en helt ny singel (dubbel a-sida = två spår) och dessutom berätta att det kommer ett helt nytt album den 30 juni. Detta alltså mindre än sju månader sedan förra albumet Röd släpptes. Det var nog inte vad folk räknade med direkt. Underbart kul att de slår till på det här sättet.

Låtarna då? “Gamla Ullevi” och “Skisser för sommaren” är två riktiga pärlor som efter ett par genomlyssningar verkar vara riktigt vassa. Det bådar gott inför Kents sommarturné som har premiär den 1 juli på Peace & love i Borlänge.

Singeln med de två spåren går redan nu att köpa via kent.nu och iTunes. Albumet “En plats i solen” går att beställa via alla skivbutiker.

Så här ser omslagen ut:

5 thoughts on “Ett par pärlor från Kent”

Comments are closed.