Robyn – Dancing on my own


Jag blev faktiskt en aning besviken när jag fick höra första smakprovet från Robyns kommande album. Det var låten Fembot som hon även spelade hos Skavlan i fredags. Låten var helt enkelt inte riktigt i klass med mina förväntningar och förhoppningar. Inte dålig, men lite trist.

Men så trillade jag över den låt som kommer att bli förstasingeln från kommande albumet “Body Part pt. 1”, “Dancing on my own”. Oh shit! Så där ska ju en ny Robynsingel låta. Jag är fullständigt tagen av låten. Den känns som den logiska fortsättningen på Röyksopps “The girl and the robot” som Robyn sjunger på.

Nu längtar jag ännu mer till att stå på Arvikafestivalen med mina vänner och tokdansa.

Dancing on my own är producerad av Patrik Berger.

5 thoughts on “Robyn – Dancing on my own”

  1. Jag älskar också Dancing on my own!!! Den kommer att bli årets hit. Robyn har gjort låten med en kille som heter Patrik Berger.

Comments are closed.