11 thoughts on “Se flygtrafiken live”

 1. Huga vad läskigt! Både ur miljösynpunkt. Och ur den synpunkt att min syster och hennes sambo jobbar på flygplan och jag alltid är rädd att de ska typ.. krocka.

  This comment was originally posted on Camillas lockar

 2. Det är bra mycket mer än 800 plan i luften. Jag skulle gissa på ca 20.000 – 50.000 st i luften samtidigt. Varför fokuseras det så mycket på flygtrafiken? Det finns miljarder bilar som rullar på vägarna världen över och miljoner lastbilar. Svenska Vattenfall släpper ut 5-6-7 gånger mer koldioxid i Europa, än flygtrafiken globalt. Känns som man hängt upp sig på dessa flyg bara för att man ser dom flyga, men man ser inte vad industrin, vattenfall, människor, djur, vulkaner, m.fl. släpper ut. 98.5% av världens koldioxidutsläpp kommer INTE från flygen. Dags att ändra fokus nu!

  This comment was originally posted on Camillas lockar

 3. Maria: Joo, det har du rätt i

  Micke: Oj oj, lugn och fin. Vet att det är oerhört mycket avgaser från biltrafiken worldwide också. Detta med flygtrafiken är i fokus nu pga askmolnet från Island. Det är väl ändå bra ur miljösynpunkt att flygtrafiken stått still?

  Moni: Fascinerande verkligen!

  This comment was originally posted on Camillas lockar

Comments are closed.