iPad är här nu – så här skaffar du en


I lördags släppte Apple äntligen sin senaste pryl, iPad, i USA (den finns ännu inte i Sverige eller Europa).

Exakt vad iPaden är eller ska göra är det många som har åsikter om men man kan kanske förklara det som en enhet som gör det otroligt smidigt att surfa på nätet, maila, läsa e-böcker och kolla på film och bilder. Allt detta utan att behöva starta en dator. För att bilda dig en egen uppfattning så kan jag rekommendera reklamfilmerna och de guidade turerna. Kolla även in Jockes post “10 kommentarer och 15 minuter demo“.

Den är här nu. Med case. Lycka.Om du efter att ha sett dessa filmer är sugen på att skaffa en egen iPad så kan jag hjälpa till med en bra kontakt i USA. Martin skickade min iPad i lördags och i kväll när vi passerade Arlanda på väg hem från fjällen så lyckades jag få Annika att gå med på att åka in till FedEx och hämta paketet. Den är helt fantastisk!

One thought on “iPad är här nu – så här skaffar du en”

Comments are closed.