Kent är tillbaka med Töntarna och Röd

I går kväll klockan 22.00 var det mycket som hände i Kent-världen. Dels släppte vi den nya versionen av kent.nu som jag jobbat med den senaste tiden, och dels släppte Kent den första singeln, Töntarna, från kommande albumet Röd.

Töntarna kan man köpa digitalt redan nu via kent.nu och den 12 oktober kan man köpa den i fysisk form. Den fysiska singeln innehåller två remixer av Punks Jump Up och Familjen. Albumet Röd släpps den 6 november.

Want more? Okej, det blir även en turné som har premiär i Stockholm den 25 februari.

Läs alla detaljer på kent.nu.

7 thoughts on “Kent är tillbaka med Töntarna och Röd”

  1. Någon plan om den kommer på Spotify?, eller är det när den fysiska formen släpps kanske..

  2. Ang: Ej fungerande navigation till vänster på Kent.nu!
    Tips: Prova att slå av Permalänk-köret i WP-Admin! Fungerar det då så ska du ha ett script som tillåter detta (permalänkar) på webbservern…
    Maila mig om du vill ha mer info, annars kan du radera denna kommentar!

  3. Tack Petri, men problemet är redan löst. Problemet var (och är fortfarande på grund av seg DNS-uppdatering) att vi hamnade på en Win-server istället för en Unix-dito. I natt gick det inte att lösa så vi fick köra med en stympad sajt.

Comments are closed.