Veckans coolaste i Stockholm

I kväll har dansgruppen Bounce hyllat Michael Jackson genom att framföra orginalkoreografin till “Beat it” på olika platser i Stockholm. Det börjar med att en person i en stor folkmassa börjar att dansa och sedan hänger fler och fler på. Otroligt effektfullt och häftigt. Senare i kväll (23.30) är det meningen att ett tredje framförande ska ske på Stureplan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

Inspirationen till detta event kommer från T-Mobiles event som blev en reklamfilm. Detta genomfördes i London i januari i år.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM

Läs mer om Bounces grej här.

One thought on “Veckans coolaste i Stockholm”

  1. Blev varm och glad när jag läste om det igår på Bounce mypspace-sida. Blev också väldigt glad över att det var så många kommentarer som sa att de ville vara med. Kan tänka mig att för de dansintresserade som var med så var det en upplevelse.

    Uppslutningen var det minst sagt inget fel på. Kanske inte riktigt så vältajmat som i T-mobile. Men efter bara nån timmes träning så var det riktigt bra.

    Vad jag förstår så var detta inte den officiella videon, den tror jag blir ännu bättre.

Comments are closed.