I dag gifter vi oss!

I dag vid 14.30-tiden blir jag och Annika äkta makar och hon blir fru Ismarker. Min fru. Det känns fantastiskt att få ta ännu ett stort steg i livet och i vår relation. Det här är kärlek när den är som finast.

Eftersom vi gärna gör saker på vårt eget sätt så har vi skaffat oss ett familjevapen. Mest på skoj egentligen men jag tycker att det blev så enormt fint att jag ska använda det på alla mina underkläder, skjortor och blazrar. Ska be min skräddare att ordna detta snarast.

Så här ser vårt familjevapen ut.

ismarker-vapen-350.jpg

Konstnären bakom detta mästerverk är vår vän Jocke Wallin. Stort och hjärtligt tack för din insats Wally!

6 thoughts on “I dag gifter vi oss!”

  1. Jättegrattis till er båda!
    Varje klädesplagg utan monogrammerat vapen kommer att ses som ett misslyckande och en nesa.
    Jag hoppas att bröllopet blir fantastiskt och förmodligen har jag rätt i min förhoppning! När ni är åter från bröllopsresan hoppas jag på en tårtbit och en visit i ert hem. Ring eller maila när det kan passa, [tomas.winbladh@blixtmail.se].

    /Kusin Tomas

  2. Stort grattis! Hoppas ni hade en underbar dag!

    Hurra hurra hurra hurra!!

Comments are closed.