12 thoughts on “Dubbelrum?”

 1. Alltså, dubbelrum skulle kunna betyda “två rum som sitter ihop” precis som dubbelmacka betyder två mackor som sitter ihop, osv.

  På samma sätt som tredubbel skulle kunna betyda “dubbel tre gånger” dvs gånger 6.

  Men nu gör det inte det.

  Det vet vi, och kan därmed skratta åt dem som inte vet det, men är de verkligen dumma, eller är de bara okunniga? Har man inte har svenska som förstaspråk, eller inte har bott på hotell förut, så kan man mycket väl ha missat en sådan grej.

  Men visst, jag skrattade också.

 2. Visst – det är fel att skratta åt okunskap, men är ödmjukheten hos de okunniga?

  Om det nu är så att det tydligen är ett vedertaget begrepp med “dubbelrum”, så är det ju nedlåtande, för att inte säga ett direkt hån
  mot den ansvarige på reseföretaget att komma med lama förslag som “ni kanske skulle kunna skriva dubbelsäng”.

  Slutligen: Är det någon det skall skrattas åt så är det TV4 som fortsätter sin vandring ned mot helvetesgapet.

 3. Såg detta klipp för ett tag sedan och efter alla dessa år med dokusåpor så bör man misstänka att denna typ av inslag är uppgjort på förhand. Eller är det på riktigt för det känns nästintill osannolikt?!

  Och Sven, jag håller med dig! Om ändå vissa tv-kanaler kunde sända något som lyfter oss med kunskap och insikt!

 4. Hahahaa. Galet. Under min tid som reseledare på Mallis och Gran Canaria undrade jag ofta hur folk klarade sig över huvud taget hemma. Så många knasbollar.

 5. Den är fejk.
  En kompis var på hotellet då de spelade in o TV4 bad honom om han kunde ställa upp men han avböjde, så de fick tydligen tag i några andra som behövde lite extra semesterpengar.

  sluta tro på allt ni ser.

  ALL massmedia ljuger. Om ALLT!

  tack och adjö…

 6. Jag tror på allt jag ser och läser, så nu när fejk säger att det där klippet är regisserat kommer jag i konflikt med mig själv. Hjälp.

Comments are closed.