Kent önskar en god jul

I år har Kent bestämt sig för att fira julen genom att ge alla fans en helt ny låt. Låten heter “På drift?” och går enbart att ladda ner via kent.nu. En annan version av låten finns med i organisationen Friends nya antimobbningsfilm som snart har premiär. Filmen kan ni se redan nu, här:


Friends nya reklamfilm “Håll käften” from Henrik Larsson on Vimeo.

Aftonbladet och Expressen har skrivit om detta.

3 thoughts on “Kent önskar en god jul”

  1. Trevligt. Men varför taggar man inte låten? Ser fult ut och dessutom framkommer det inte ens vem artisten är.

  2. Fattar inte vad jag ska kolla efter på länken?

    Jo, jag ändrar ju och fixar det där lätt. Men för alla andra, och för spridningens skull så kan det ju vara bra om taggningen är i sin ordning. Det är ju så oerhört enkelt att fixa att jag inte kan förstå varför man bortser från det.

Comments are closed.