Bilder från Svalbard & Grönland

Nej, jag har inte gått igenom de 26 GB bilder och video vi hade med oss hem från vår resa. Inte helt och hållet i alla fall. Det har däremot Annika gjort. Hon hade en presentation om resan på sitt jobb förra veckan och då visade hon 192 utvalda bilder. Dessa finns nu upplagda på hennes Flickr-sida så ta gärna en titta där om ni tröttnat på att vänta på mina bilder. Mina och mina förresten, det är VÅRA bilder. Både Annika och jag var flitiga med kamerorna.

» Se bilderna här

Mitt urval av bilder blir säkert ett annat, men det får jag återkomma till.

2 thoughts on “Bilder från Svalbard & Grönland”

  1. Henke. Din blogg är så jävla fin. Var först lite tvekis när du hade bytt, men den är ju grym nu. Love it!

    Schultzie

  2. Tack Schultzie!

    Jag är inte helt nöjd ännu men i stora drag så är det okej. Gunnar gav mig tips om det här temat som har enorm potential och kraft. Ska jobba vidare med det när jag har ork.

Comments are closed.