Glasvegas på O-baren

Glasvegas körde fyra låtar akustiskt på O-baren i kväll och jag älskar verkligen deras röster. Helt fantastiskt var det. När de kom till Sverige så visste de inte att de skulle göra detta lilla gig. Busigt av skivbolaget. Killarna (det var bara James och Rab som var här) var dessutom mycket trevliga och ödmjuka i det korta mellansnacket.

Tack igen till Spotify som bjöd mig och Annika!

En dålig bild (det fanns stora lappar om fotoförbud så jag smygtog den här):
Glasvegas live på O-baren

3 thoughts on “Glasvegas på O-baren”

  1. Grym spelning, jag var själv där och gillar dom mer nu än vad jag gjorde innan. Riktigt bra.. Efter spelningen drog vi till Cirkus där Mogwai spelade, så det var över lag en lyckad kväll :)

  2. Good for you! Hade gärna varit där. Obaren är så grym på såna små härliga spelningar. Jag såg Elvis Costello där när han drog ett aukustiskt set för typ 10 år sen. helt underbart

  3. kolla the fast forwards >> på obaren tisdag 7april. hett tips. next big thing. sinnessjukt bra liveband.

Comments are closed.