Har du inte fått Spotify ännu?

Förra veckans stora snackis i min värld var självklart det faktum att Spotify ÄNTLIGEN fick alla avtal på plats och kunde ta in kapital och lansera sin fantastiska tjänst. Det här är stort mina vänner. Dels för att tjänsten är fenomenal redan nu i sin första publika version och dels för att Spotify lyckades lösa den juridiska biten med alla skivbolag. Ingen liten bedrift tycker jag.

Redan i juli 2007 utsåg jag Spotify till det årets applikation. Läs vad jag skrev då.

Så här får DU Spotify!
I den nuvarande betaversionen av Spotify finns det tre olika kontotyper. Ett gratiskonto med reklam, ett dygnskonto utan reklam för 9 kr och ett månadskonto utan reklam för 99 kr. Tröskeln för nya användare är att de måste få tag i en inbjudan. Har man ingen sådan finns ändå en möjlighet. Köper man ett månadskonto så får man reklamfri tillgång till Spotify i en månad och dessutom två inbjudningar man kan dela ut till vänner. Efter den reklamfria månaden övergår kontot till ett vanligt gratiskonto med reklam. För 99 kr kan alltså du och två vänner få tillgång till Spotify.

One thought on “Har du inte fått Spotify ännu?”

  1. henrik,

    tack för inlägget och för att du förklarade alternativen gällande olika konton!

    jag som trodde att spotify tog en avgift varje månad på 99:-, men även det hade varit mer eller mindre en symbolsumma.

    i mitt fall och förmodligen i många andras känns det väldigt skönt att tjänster som dessa börjar dyka upp där båda sidor användare såsom skivbolag och andra intressenter får ut något av det.

    /H

Comments are closed.