100 armhävningar – en utmaning!

Via Jaiku såg jag att Daniel hade startat ett projekt som gick ut på att han skulle klara 100 armhävningar på raken om sex veckor. Inspirationen kom från sajten hundredpushups.com som har ett träningsprogram som sträcker sig över sex veckor.

Jag har nu bestämt mig för att haka på Daniel i detta projekt och gjorde därför det första testet här bakom mitt skrivbord. Jag klarade 20 armhävningar på raken. Pinsamt få tyckte jag först men nu gör jag ju faktiskt något åt det.

Jag utmanar alla som läser detta att också hoppa på projektet!

Jag kommer att rapportera om utvecklingen här i bloggen och i Jaiku-kanalen 100pushups. Häng med!

7 thoughts on “100 armhävningar – en utmaning!”

  1. Olika svar beroende på vad du menade:

    1) Ja, jag klarade verkligen inte fler än 20 utan uppehåll.

    2) Ja, jag tycker det är en kul utmaning.

    :)

  2. Kära Henrik! Tala om för mig varför man blir lyckligare av att klara 100! armhävningar? Verkar det inte jätteonödigt?

  3. Lyckigare tror jag inte att jag blir, men jag kommer nog att vara rätt nöjd med mig själv om jag lyckas.

Comments are closed.