Redo för Svalbard och Grönland

I morgon bitti är det äntligen dags för Annika och mig att påbörja resan vi längtat efter så länge. Sommaren gick fort och nu är september här, dags för Svalbard och Grönland!

Från mitt tidigare blogginlägg:

I september flyger vi via Oslo till Longyerbyen på Svalbard. Där börjar vår expedition och vi kliver ombord på det isförstärkta polarforskningsfartyget Professor Molchanov som ska ta oss in i norra halvklotets största vildmarksområde, Grönland. 13 dagar senare når vi norra Island och flyger hem igen.

Jag hoppas att kunna skicka ett och annat mail via fartygets satelitsystem men dessa mail kan tyvärr inte innehålla några bilagor som tex. bilder så det blir bara text. Mailen kommer automatiskt att publiceras här på bloggen så håll koll här eller på rss-flödet om ni är intresserade.

Vi hörs om ett par veckor!